perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hermostuneisuutta ilmassa

Helsinki Half Maratoni 2014


Melkeinpä kuukausi on kulunut siitä, kun osallistuin kauden ensimmäiselle puolikkaalleni, Helsinki City Runiin. Tämä hassunhauska juoksuhan ei ihan nappiin mennyt, mutta on sanonta: "aina on huominen - tässä tapauksessa tosin - aina on uusi maratoni juostavana!".

Helsinki Half Maratoni on kohtalaisen uusi tuttavuus juoksun harrastajille. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja olenkin innolla mukana testaamassa reittiä ja kaikkea niitä palveluita mitä juoksutapahtumassa voi olla tarjolla. Mielenkiintoiseksi tapahtumasta tekee juoksukartan seuraaminen, josta näkyy reitillä olevan useampiakin erilaisia musiikinsoittajia. Mitähän "musiikkiyllätys" oikein mahtaa tarkoittaa? Toivottavasti ei kuitenkaan mitään kiljuntaheviä, vaikka Rammstein hevinä onkin hyvää juoksu/salimusaa!

Koko reitin täyttävä musiikkiosuus toi minulle ensimmäisenä mieleen Rock'n'Roll maratonit, joihin ehdottomasti haluan ottaa osaa jonain päivänä. Kaikkiin niistä! Niitähän on joku miljoona...

Rokkimaratonit kuitenkin hetkeksi syrjään ja paluu takaisin lauantain juoksuun. 

Numerolaput yms. juoksuun liittyvät asiat haen huomenna (tänään) perjantaina ja samalla tsekkaan millainen kisaexpo HHM, intersport ja Adidas ovat onnistuneet järjestämään. Siellä on muuten uusi urheilujuoma sponsorikin esittäytymässä, nimeltään Northforce. Mielenkiinnolla odotan heidän juomiensa makuelämyksiä.

Olen kuitenkin hieman jännittynyt, kuinka tapahtumassa tulee käymään. Siis tarkennettuna, itse juoksussa. Salin ja juoksu -treenien tuloksena kun tullut lihaksia, mutta myös nyt hieman ikävään paikkaan tulleet kipeytyneet lihakset. Päätinkin ottaa rennosti torstain ja perjantain, tähdäten hyvään fiilikseen lauantain juoksuun. Mikäs sen parempaa, kun napostella nameja ja tankata hiilarijuomia.

Hiilarijuomalla tarkoitan tankkausjuomaa, joka on Vitargo Carboloader. Toimii hyvin salilla, antaen mukavan piristyksen treeneihin. Nyt onkin mukava testata puolikkaalla, toimiiko sama ihme myös kestävyysurheilussa. Laitankin Vitargo Carboloaderista oman bloginkirjoituksen, jossa arvostelen tuotteen salilla ja kestävyysjuoksussa.

Mikäli kiinnostus heräsi lukea Helsinki Half Maratonista ennen seuraavaa blogipostiani, jossa kerron kuinka juoksussa meni, voit tsekkaa heidän omat kotisivunsa täältä

Toivottakaa mulle onnea juoksuun, ehjänä maaliin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti