perjantai 24. tammikuuta 2014

Erikoisohjelmaa!

Treenaa, hikoile, kisaa uudestaan ja uudestaan. Näin useimmissa urheilulajeissa, mutta kuten eräs rap artisli lauloi "tämä rap laulajan vapaa päivä..." On hyvä tehdä cälillä myös muutakin, kuin takoa päätä seinään kuntosalilla. Jokaisellahan on omat mieltymyksensä mitä tehdä vapaa-ajalla, mutta tässä kooste mitä itse tein.


Tarinamme alkaa synkkänä ja kylmänä tammikuun päivänä...

Sain muutamat liput Messukeskukseen seuraamaan NextStep-messuja, jotka ovat tarkoitettu opiskelijoille/ muille, jotka miettivät seuraavaa askeltaan elämässä. Paikalla olisi ilmeisesti kouluja ja työnantajia. En ollut ottanut selvää minkälaista tarjontaa siellä tulisi olemaan, mutta ilmaisestahan ei voi ikinä kieltäytyä, eikö? Sitä paitsi, jo pelkästään messuilla esiintyvät artistit olivat tarpeeksi kova houkutus tulla paikalle katsomaan messujen tarjontaa.

Niille jotka eivät tiedä mikä Messukeskus on, niin paikka kulki entisellä nimellä "Helsingin Messukeskus. Vuoden alusta lähtien "Helsinki" katosi nimestä pois. Itse olen ollut siellä töissä messujen näytteilleasettajana töissä, sekä paikka on muutenkin tuttu mm. joulukuussa pidettävien messujuoksu -tapahtuman takia. Kannattaa muuten tsekkaa kyseinen juoksu. Kuinka usein pääset juoksemaan messujen sisällä luvan kanssa?

Ennen lähtöä messuille, oli kuitenkin ihan pakko käydä juoksemassa pieni lenkki. Ilma kun oli kaunis, luminen ja erittäin kylmä. Ihanaa siis.

Angry Bird Janne, vähän kylmettyneenä pakkasesta.
Kädessä upouusi TomTom multi-sport GPS rannekello ja päällä jääkiekon MM-13 vapaaehtoisten työvaatteet
Kisaorganisaatiolta onnistuneet vaate valinnat siis, kun näitä voi käyttää muutenkin.

Käynti NextStep messuilla 22.-23.1. 2014

Koska sain useamman ilmaisen lipun, enkä saanut ketään mukaan, kävin messuilla useampana päivänä. Ensimmäisenä päivänä, kun oli hiljaisempaa, kävin tsekkaamassa ihan ajan kanssa koko messujen tarjonnan, osallistuin kilpailuihin yms. messupisteisiin.

Ensimmäinen fiilis messuille tultaessa oli, että nämä ovat yläaste ikäisille suunnatut messut. No niinhän se oli. Lukioita ja ammattikouluja esittäytymässä. No ei se mitään, kierrellessä oli mukavaa ja tulihan LIDLIN pisteellä käytyä kyselemässä työtarjouksia.

Paikalla oli myös muutamia poliittisia puolueita, joista ainakin yksi erottui selkeästi edukseen herättäen minun mielenkiintoni...

Messuilla kuitenkin kierrellessä, useimmat messupisteiden houkuttimena toimii karkki yms. herkut. Ikävää, sillä olen edelleen karkkilakossa, uuden vuoden lupauksien johdosta. Onneksi pisteillehän aina otetaan vain niitä pirteimpiä esittelijöitä, jotka pystyvät pelkän hymyn avustuksella saamaan ihmiset kiinnostumaan ja tulemaan katsomaan mitä heillä on asiana.

Niin, sitten pisteiden houkuttimena oli myös kilpailuita, joihon intoa puhkuen osallistuin. Ehkäpä onni potkii ja voitan liput vaikka leffaan... Joita en välttämättä edes käytä, yksinään leffoihin meno kun on niin tylsää;)

Kierrellessä messualuetta löysin myös todella söpön sammakon, jonka kanssa oli pakko päästä yhteiskuvaan!

Pääsin yhteiskuvaan messujen komeimman kollin... siis sammakon kanssa!
Rupesin kuitenkin jälkikäteen miettimään yhdennäköisyyttä... Onko mulla kaksoisolento tai veli josta en tiennyt!?

Messuilla oli myös useita artisteja, kuten Sini Sabotage, Musta Barbaari, Kuningasidea, sekä videobloggaaja nimeltä Soikkuu. Soikkuu oli hurjan pieni, tai siis siro. Aika söpökin! Jostain syystä tulee mieleen Anna Abreau. Ehkä siksi, koska molemmat ovat hurjan söpöjä. Soikulla on myös pupu nimeltä Sparta, jonka takia aloitin alunperin katsomaan hänen tekemiään vblogeja. "Sparta, pyöri". Haha. Kannattaa tsekkaa Youtubesta hänen videoitaan. Toinen hyvä/ erikoinen vbloggaaja on Niilo22. Ihan hauska kaveri.

Messuilla esiintyneet artistit kuten Musta Barbaari ja Sini Sabotage vetivät hallin täyteen ja molemmat ovat mielenkiintoisia henkilöitä. Alla muutama kuva Sini Sabotagesta ja Mustasta Barbaarista, sekä Kuningasidea -yhtyeestä.

Kuningasidea

Musta Barbaari

Sini Sabotage

Sini Sabotage & Idols laulaja Alma Miettinen

Erittäin hyvä konsertti Sini Sabotagelta, joka oli yksi syy saapua NextStep messuille toisenakin päivänä.

Sabotagen vedettyä keikkansa, lähdin kiertelemään vielä hetkeksi messualuetta ja läysin jonkun kieppuvan laitteen, jota mun oli ihan pakko koettaa! Oli muuten aivan älyttömän hauska vehje.

 



Kaikki hauskuus kuitenkin loppuu aikanaan ja tämän vuoden NextStep messut olivat tulossa päätökseen. Kiitos ja kumarrus Sakki ry. porukalle tapahtuman järjestämisestä ja toivotaan, ihmisten löytäneen sen "seuraavan askeleen" elämässään.

Kakkuja!

Täysin irrelevantti juttu tähän loppuun, kun yritin lisäillä kuvia blogiin, löysin todella vanhan kuvan systerini tekemästä syntymäpäivä kakusta. Näyttää hieman eksoottiselta, ehkä siinä jopa on hieman maapallon näköäkin. Makua en kyllä muista, mutta koska olen elossa, ei se voinut kauheata olla! :D Muistakaa olla kilttejä sisaruksillenne!


Systerin mulle tekemä... synttärikakku.

Kiitoksia lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti