maanantai 27. tammikuuta 2014

Blogilla leikkimistä & testailua

Saavuta tavoitteesi - toteuta unelmasi blogi elää nyt ns. uudistumisen aikaa.


Tuli testailtua mitä hauskaa ja mukavaa tässä Blogger palvelusta oikein löytyy. Asetuksien takaa löytyi uusia, hienoja keinoja tehdä omasta blogistaan entistä parempi.

Muiden bloggaajien hyvillä neuvoilla (kuten Airi Mikkelä - SM-tason sulkapalloilija ja tuleva olympia kultamitalisti, kannattaa tsekkaa hänen bloginsa osoitteessa: http://airinnnn.blogspot.fi/ ) sain myös hyviä ideoita miten omaa blogia kannattaa kehittää.

Vaikka tämä blogi tulee olemaan minulle harrastus- ja motivaation tuottaja tulevia urheilutapahtumia varten - on vain oikeus ja kohtuus, että se ainakin näyttäisi siltä, että siihen on laitettu edes muutama minuutti aikaa suunnitteluun. Eikö vain?

Niinpä kuunneltuani palautetta sivuista, päätin tehdä myös suomen kielellä samat blogitekstit, mitä englannin kielisessä blogissani löytyy (katselet näitä suomen kielisiä -sivuja nyt). Tämä siitä syystä, että useimmat lukijat mieltävät suomeksi kirjoitetut tekstit paremmin. Sitä kansainvälistä läpimurtoa odotellessa amatööri-urheilun saralla... ;)

Tulen kyllä kirjoittamaan tekstiä englanniksi ja se tulee säilymään melkeinpä aina ykkös prioriteettina. Blogin yksi tärkeimmistä piirteistä minulle oli, saada harjoitella englannin kielistä sisällön tuottamista.

Tämä siis tarkoittaa, että kaikki blogikirjoitukset tulevat siirtymään myös tänne, tosin hieman viiveellä. Pyrin kuitenkin lisäämään kaiken asap (=as soon as possible).

Kiitos siis kärsivällisyydestä - mikäli haluat lukea kirjoituksiani jo nyt, voit painaa "blogtext in english" yläpalkkia ja valita haluamasi uutinen sieltä. Kiitos.

Otan myös palautetta sivujen ulkoasusta, fontista, yms. vastaan mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti